Headerbild

Anmälan utbildningar

Det är dags för klubben att anmäla deltagare till utbildningar som Södra motorcykelförbundet/SISU anordnar. Sista anmälningsdag är 20:e februari och utbildningstillfället är 7-8:e mars. Vissa kurser nedan är tvådagars, vilka anges på respektive kurs.

De som anmäler sig kommer att få mer information. Så om ni vill bidra med att klubben även i framtiden ska kunna anordna tävlingar och ansöka om licenser mm. så gör er bindande anmälan nedan.

Det finns krav på att de som anordnar t.ex tävlingar ska ha deltagit och fullföljt vissa utbildningar. Utbildningarna hålls inte så ofta så vi får passa på. De utbildningar som nu är aktuella är:

Barnledare 2dagar 7-8:e mars (lör sisu/sön svemo)
Målgrupp: Utbildningen vänder sig till intresserade medlemmar inom resp. klubb som vill vara med och utveckla klubbens unga förare tom 12 år. Efter genomgången utbildning och licensansökan äger deltagarna rätt att skriva under ansökan för guldhjälmslicens. 

Barnledarforum 7:e mars (för dig som redan är barnledare och vill ha uppdatering utifrån det nya materialet)
Målgrupp: Utbildningen/Forumet vänder sig till dig som redan är Barnledare i motocross och vill deltaga i Södra distriktets Barnledarforum, där vi gemensamt kommer att gå igenom det nya Barnledarmaterialet/Guldhjälmsmaterialet. Det är ett sedan i somras ett nytt material med ett litet annat upplägg för dig som Barnledare.

Nya tävlingsledare 2 dagar/gren neutral 7-8:e mars (förkunskap funktionärslicens)
Målgrupp: Utbildningen vänder sig till klubbarnas funktionärer i motocross, speedway, enduro etc. som innehar tävlingsfunktionärslicens.

Tränare nivå 1 MX 8:e mars (förkunskap Sisu:s Gruntränarutbildning eller gamla GTU1) 
Målgrupp: Kursen vänder sig till tränare i motocross som genomgått SISU:s 2 dagars Grundtränarutbildning 1 (GTU1) eller Grundutbildning för tränare (nya). Om du även ska träna barn under 12 år ska du även genomgått Svemos Barnledarutbildning

Fortbildning Tävlingsledare Motocross 7:e mars
Målgrupp: Kursen vänder sig till tävlingsledare motocross med licens för uppdatering

Besiktning och ljudmätning, 7:e mars
Målgrupp: Utbildning vänder sig till klubbarnas nya och gamla besiktningsfunktionärer Medtag NT, SR samt klubbens mätutrustning. Förmiddagen är teoretisk och eftermiddagen praktisk hos Vrigstad MK (kläder efter väder) Max 20 deltagare.Anmälan och frågor skickas på SMS till Anders Holgersson på mobilnummer 0708-511225.