Headerbild

Meddelande från styrelsen

2020-03-05 i Allmänt

Rödeby Cross och Enduroklubb har ordet!

Mitt namn är Andreas Engdahl och jag har fått förtroendet att företräda er medlemmar som klubbens ordförande under den kommande 2-årsperioden. Jag är en grabb på 47 bast som mest sprätter omkring uppe i endurospåret men smyger ut på crossbanan då och då (när jag vågar). Även min son Nicco är medlem i klubben och kör med oss. Jag har har inte koll på allt, jag kan inte allt, men jag har stort förtroende att tillsammans kan vi lösa det mesta.

Styrelsen har i kväll haft sitt första möte för detta året, vilket var enormt inspirerande och en härlig kämparglöd präglade kvällens sammankomst. Vi har stora förhoppningar på att vi ska få ihop en minnesvärd och framförallt himla kul säsong 2020. Inte bara för förare utan självklart vill vi ge alla medemmar och besökare av vår fina anläggning en bra upplevelse.

En förening drivs och präglas av sina medlemmar och därmed önskar vi i styrelsen att ni kommer med förslag och feedback till oss fortlöpandet, så vi kan driva föreningen i medlemmarnas riktning. Jag tror jag vågar sticka ut hakan lite och säga att vi ska försöka jobba efter ett par grundstenar:

  • Vi är en ideell förening och vi försöker anpassa aktiviteten i föreningen efter vad vi känner att vi klarar av.
  • Vi hjälper och stöttar varandra för att ge oss själva och våra ungdomar en underbar miljö att utöva vårt intresse i.

Ibland kommer det stunder som det kan bli både jobbiga och frustrerande, men glöm inte bort att vi är en förening. Vi är många så ta hjälp av varandra. Man kommer långt med ett leende men att gnälla är som att gunga i en gungstol, du gör av med energi men du kommer ingenstans.

Styrelsen för 2020 består av följande:

Ordförande Andreas Engdahl

Vice Ordf: Glenn Andersson

Kassör: Peter Bärngren

Sekreterare: Petra Malving

Ledamot: Daniel Särkland

Ledamot: Marcus Nilsson (Banchef)

Suppleant: Benjamin Wellbring

Suppleant: Marcus ”Sturkö” Nilsson

Årets styrelse är taggade för uppgiften och hoppas att vi tillsammans med er medlemmar kan frambringa ett härligt och fartfyllt 2020!

Datum: 3/3-2020

Med vänliga hälsningar

Andreas Engdahl
Ordförande Rödeby Cross & Enduroklubbb