Headerbild

Medlemskap 2019

2018-12-21 i Allmänt

Kära medlem och kommande medlemmar

Inför kommande verksamhetsår kommer det att bli vissa förändringar.

Först och främst vill vi att alla medlemmar gör en nyanmälan. Detta är för att vi vill uppdatera vårt medlemsregister med färska uppgifter.

Då RCK är en ideell förening helt utan vinstintresse, och vi dessutom vill hålla medlemsavgiften så låg som möjligt så kräver detta att ALLA hjälps åt med arbetsdagar, tävlingar, kiosk, uthyrning, underhåll och att vara träningsvärd.

Dessa bitar har tyvärr fungerat lite si och så under året och man ser ofta att det är samma personer som dyker upp på tex. arbetsdagar eller tar extrapass som träningsvärd och i kiosken.

Som ett försök för att få detta att fungera bättre så måste man från och med verksamhetsåret 2019 sätta upp sig på minst 4 tillfällen under säsongen. Det tillfälle man satt upp sig för ansvarar man sedan för och skulle man få förhinder så ligger det på en själv att ordna en ersättare. Klarar man inte detta så måste man kontakta någon ansvarig så att tydlig information och åtgärd kan göras.

Vidare information finns under BLI MEDLEM på hemsidan: www.rck.se

För att bli medlem i Rödeby CK så fyller man i ansökningsformuläret via länken nedan och följer instruktionerna. Ett svar kommer automatiskt som bekräftelse på ansökan. Senare när vi godkänt ansökan och skrivit in er i medlemsregistret så skickar vi ut information om hur man ska betala medlemsavgiften. När man betalat in medlemsavgiften så är man medlem i klubben.

Vi tar iår hjälp av svenskalag.se och deras funktioner för föreningar. Länken nedan tar er till deras sida där man fyller i ett formulär.

Medlemsansökan