Headerbild

TRÄNINGSLÄGER ENDURO 2018

2018-03-12 i Allmänt

Lördag och Söndag 12-13 Maj

Lördag och Söndag 12-13 Maj står Rödeby Crossklubb återigen värd för en fantastisk möjlighet att träna på en suverän anläggning under ledning av gästande sjufaldige världsmästaren i enduro, Anders Eriksson från Tibro Motorklubb och hans kollega Andreas Alsterbo från Karlstad.

Lördagen och Söndagen är fristående lägerdagar med varierad träning på endurobanan och på crossbanan, uppdelat i 6 träningspass per dag.
Preliminära tider: 8.00 - 16.30
Plats: Sandsjöbanan norr om Rödeby
Ingår gör frukost, lunch och enklare middag
I tankpausen finns möjlighet att få personliga tips och råd av Anders och Andreas som även hjälper till med fjädringsinställningar om man vill.

På lördagskvällen finns möjlighet till mingel under middagen och Anders berättar kort om sin karriär och sina erfarenheter. Här finns möjligheter att i mån av plats köpa plats åt familjemedlemmar och vänner.

Kostnad medlem i RCK: 1200kr/ dag
Kostnad icke medlem: 2000kr/ dag

För att få delta krävs att du har minimum klubblicens och egen cross/enduromaskin.
85cc och uppåt, ej nybörjare. Crossåkare varmt välkomna.

För anmälan sätt in anmälningsavgiften på klubbens plusgiro 863711-8, märk med Enduroläger och ditt namn. Maila därefter ditt för och efternamn, personnummer, telefonnummer, klubbtillhörighet, motorcykelmärke och kubik samt berätta kortfattat om din körnivå till petra.malving@gmail.com. Då anmälningsavgiften är registrerad har du bokat din plats. Först till kvarn gäller!

För frågor: 07343311 noll ett

Hemmaklubbens förare ges förtur fram till 14 februari, därefter välkomnar vi förare från andra klubbar.

Mer info kommer till dig som är anmäld via e-post.

Varmt välkomna!