Headerbild

Guldhjälm och funktionärsutbildning!

2015-01-08 i Allmänt

Då var det dags att köra lite ubildningar innan säsongen drar igång på allvar. Det kommer att bli en Guldhjälmsutbildning och en Funktionärsutbildning.

Guldhjälmsutbildningen är för barn upp till 12år och  kostar inget för medlemmar att gå.Det finns inget krav på att du måste lösa ut den men ska du tävla måste du ha den. Fördelen med att lösa ut den är att det ingår en försäkring i den som är bättre än den som täcks av banlicensen. Licensen köper man via SvemoTA men det kommer att tas upp på utbildningen. Utbildningen är för barn samt en målsman.

 

Guldhjälm (Nationell, gäller endast i Sverige!)
Förarlicens för guldhjälmsklass erhålls efter genomgången guldhjälmsutbildning arrangerad av förarens klubb och dess utbildade barnledare. Licens kan utfärdas t.o.m. det kalenderår föraren fyller 12 år.

 

Funtionärsutbildningen är för dom som skulle vilja vara med och hjälpa till med någon roll på tävlingar som kräver detta men skadar inte att gå även om man bara tänkt vara flaggvakt. Funktionärer behövs alltid och det är få i klubben som har utbildningen.

 

Datum är inte satta men gå in och anmäl ditt intresse så återkommer vi så fort som möjligt med datum och tid.

Anmälan nedanför eller via e-post till mikaelblomgren@bredband2.com eller mobil: 0768-805416

 

Intresseanmälan: