Headerbild

Instruktion för Kiosk

Instruktion för kioskansvarig

Träningsvärden låser upp kiosken vid öppning av banan!

Att göra i kiosk

* Kolla så det fin korvbröd och hamburgerbröd tinat. Se till att ta fram mer bröd i god tid så det hinner tina innan det tar slut.

* Vid behov fyll på dricka i kylen från förrådet. Plocka från vänster sida i förrådet för att säkerställa "först in, först ut".

* Värm vatten till korven, svag värme. 2 lagerblad och lite vitpeppar. Lägg i några korvar i taget. Häng ut senap och ketchup.

* Sätt på kaffe.

* Skär salllad, lök, tomat till hamburgarna. Ta fram dressing och rostad lök.

* Stek upp några burgare i taget, beroende på hur mycket folk det är.

* Plocka fram kakor och godis.

* Tänk på att hålla rent och snyggt under hela kioskpasset!

Börjar något ta slut eller du tar det sista av något i förrådet, ta kontakt med: Petra Malving

Efter passet:

* Räkna ihop dagskassan och redovisa på skärskilt papper som finns i lådan under kaffebryggare. Lägg i ett kuvert och lämna till Linnéa Front. Du kan även swischa pengarna till Linnéa, för mer detaljer ring 070-67 49 340.

* Se till att det finns framtaget 15 hamburagrebröd och 1 påse korvbröd.

* Torka av bänkar, soppa och torka av golvet. Diska upp.